Besök oss

Hitta till Krukmakeri Krukan på Mon

Fasaden på verkstaden till Krukmakeri Krukan på Mon

För att du ska kunna planera ditt besök är det bra att du läser om oss på Google, eftersom vi där har vi dagsaktuella öppettider. Vi har såklart möjlighet att anordna kurser under tiden då krukmakeriet är stängt för allmänheten.

För att du lättare ska kunna hitta vårat krukmakeri i Dalarna kan du se oss på kartan här nedanför, och då kunna välja en vägbeskrivning. Väljer du att klicka på ”Visa en större karta” kan du få en bättre överblick och våra dagsaktuella öppettider, men du kan även välja att klicka här.

Krukmakeriet ligger ca 15 km utanför Leksand, på vägen mot Mora, det gör att när du tar din tur runt Siljan så är krukmakeriet ett ypperligt stopp att sträcka på benen. Krukmakeri Krukan på Mon är öppet under säsonger, med fokus på sommaren. Vi har även öppet under speciella evenemang, som du kan läsa mer om här. Under sommaren har du som besökare även möjlighet att strosa genom vår underbara trädgård. Trädgården har även blivit omnämnd tidningen Land.

Skulle du vilja besöka oss utanför den vanliga säsongen, tveka inte att höra av dig!

Under andra delar av året, så som höst och vinter så erbjuder vi dig att kunna ta en keramikkurs. Under våren brukar vi har mer kurser fokuserad på Raku, som du kan läsa mer om här.

Skulle du önska komma i kontakt med oss innan du kommer hit är du välkommen att maila till oss. Vi återkommer så snart vi har möjlighet!

Kontaktadress

Krukmakeri Krukan på Mon
Västibygattu 39
793 60 Siljansnäs

Telefon
0703 – 32 64 24