Besök oss

Hitta till Krukmakeri Krukan på Mon

Fasaden på verkstaden till Krukmakeri Krukan på Mon

Under hösten och vintern har vi på Krukmakeri Krukan på Mon oregelbundna öppettider, så ring gärna oss, 070 332 64 24,  för att boka upp en möjlighet att titta förbi!

För att underlätta att hitta till vårat krukmakeri i Dalarna kan du se oss på kartan här under. Klicka gärna på ”Visa en större karta” för att få en bättre överblick och våra dagsaktuella öppettider eller klicka här.

Vi ligger ca 15 km utanför Leksand, på vägen mot Mora. Det gör att när du tar din tur runt Siljan så är krukmakeriet ett ypperligt stopp att sträcka på benen. Krukmakeri Krukan på Mon är öppet under säsonger, med fokus på sommaren. Under sommaren har du som besökare även möjlighet att strosa genom vår underbara trädgård. Trädgården har även blivit omnämnd tidningen Land.

Skulle du vilja besöka oss utanför den vanliga säsongen, tveka inte att höra av dig!

Under andra delar av året, så som höst och vinter så erbjuder vi dig att kunna ta en keramikkurs. Under våren brukar vi har mer kurser fokuserad på Raku, som du kan läsa mer om här.

Skulle du önska komma i kontakt med oss innan du kommer hit är du välkommen att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi har möjlighet!

Kontaktadress

Krukmakeri Krukan på Mon
Västibygattu 39
793 60 Siljansnäs

Telefon
0703 – 32 64 24